Swedish invitational 2022

Swedish Invitational 2022, 29/04 – 01/05

Med det yderste af neglene lykkedes det os at få stablet en sverigestur på benene – denne gang uden bus og i privatbiler – men hold da op nogle baner vi fik spillet.

Fra de 9 der havde booket plads på årets tur var der var store forventninger til  turen til det sydsvenske, klubejeren havde nemlig  booket mesterskabsbaner og hyggelig overnatning.

Klubejeren var i sidste øjeblik trådt til som rejsearrangør og havde fået plads i de sidste 2 ledige hytter på Landskrona golf. (Børstahusene). Der har vi været før og forplejningen har altid været super – vi blev heller ikke skuffet denne gang .

Som det fremgår af resultatlisten herunder så blev 4 klasse baner besøgt og dette til trods kunne vi holde en turpris på 4000,- jeg synes sgu selv det er godt gået.

Robert vandt både turneringen og sweepstaken (ca. 2700,- kr.) så det var en veltilfreds vinder der tog pokalen med hjem til Sorø.