Mesterskabet 2010

GOLFMESTERSKAB 2010 (15 august)

Så lykkedes det…. Det utrolige skete…. Golfmesterskabet blev afholdt i tørvejr – og den Lange vandt.

På en dejlig solskinsdag i Brøndby den 4. i rækken af golfmestre fundet.

Efter de sidste par års mesterskaber mere har set ud som en slags regnvejrspantomime, blev der af vejrguderne i år taget pænt og behørigt hensyn til B77´s hårdt prøvede golfspillere – dejligt.

Om det var det gode vejr eller om andre ydre omstændigheder der medvirkede til at mesterskabsarrangøren på dagen fandt storspillet frem og vandt med klar margin til nr. 2 Allan Strømsted må stå hen i det uvisse – men fakta var efter de 18 huller at Lange sluttede med 35 point foran Allan med 31 og Olle Andersen 30.

En af årets favoritter, de sidste par års runner-up Michael Sørensen sluttede overraskende langt ned i feltet (som nr. 12). Men som Michael sagde efter runden – ”Så I hvem det var jeg spillede i bold med!” Ja, undskyldninger var der nok af efter en god dag på Brøndby golfbane.

Efter golfdysten blev de første par øl indtaget i god ro og orden på golfklubbens terrasse, hvorefter turen gik til Valhøj skole og den tændte grill. Stor tak til Grill-personalet for at I igen i år at lave lidt lækkert til os golfere.

Præmieoverrækkelse og uddeling af klappepræmier vil (så vidt det huskes) gå over i historien som det største tallotteri der nogen sinde er afholdt på skolen…. Det siges endda at enkelt var i stand til at gå LIGE hjem (nogle senere end andre)!!!

På trods af at jeg som turneringsarrangør tillod mig at hjemtage pokalen håber jeg at I alle vil støtte op om næste års mesterskab som igen vil forsøges gennemført på dagen for 1. holdets første hjemmekamp i efteråret. Det vil bare være så hyggeligt.

Vi se på Valhøj og på golfbanen

Lange

 

Resultatlisten 2010

1.       Kim Abildgaard            35

2.       Allan Strømsted          31

3.       Ole Andersen              30

4.       Claus Adamsen           29

5.       Per Rasmussen            29

6.       Jan Engstrøm               28

7.       Frank F. Larsen            26

8.       Tommy P.                      26

9.       Mads Rasmussen       24

10.   1Jesper Clausen          24

11.   John Slagter                  24

12.   Johnny Nielsen            23

13.   Michael Sørensen      23

14.   Jacob Rohmann          21

15.   Olfert Voigt                   19

16.   Anders Birch                 18

17.   Bo Andersen                18

18.   Peter Voigt                   16

19.   Benny Andersen         11

 

 

 

Indbydelse

B77s Golfmesterskab

Afholdes:

Lørdag d. 15/8-2009 kl. 07.00 på Brøndby golfklubs bane

Hvem kan deltage:

Alle aktive og/eller passive medlemmer af B77, samt alle aktive og/eller passive medlemmer af B77-Bordtennis. Desuden kræves et registreret handicap i en dansk eller udenlandsk golfklub som giver adgang til weekendspil på Brøndby golfklubs bane. (dvs. for ikke medlemmer af Brøndby – Max spillehandicap 36).

Hvad med tilmelding, betaling og regler:

Tilmelding sker ved at sende en mail til Lange@mail-online.dk, eller ved at sende en SMS til Den Langes mobil tel. 25 40 01 01.

Ved tilmelding skal der oplyses mobiltelefonnummer, hjemmeklub og gældende handicap. Husk at sende Den Lange en mail eller en SMS hvis dit hcp. ændres efter tilmeldingen.

Deltagergebyr er 50,- kr.

Derudover skal der selvfølgelig betales evt. greenfee. Deltagergebyr afregnes med mesterskabsbestyreren Kim ”Lange” Abildgaard.

Mesterskabet afvikles efter stableford regler, hvor antal af tildelte slag beregnes ud fra 7/8 handicap. Vinderen er som altid den der har flest stablefordpoint efter de 18 huller.

I tilfælde af pointlighed vinder laveste hcp.

Se endvidere mesterskabspropositioner på www.b77.dk / www.B77-bordtennis.dk

Hvad kan man så vinde:

Ja, det kan man jo spørge den forsvarende mester Tommy P. om, ellers må man gå ud fra at vi spiller om æren og håneretten. Derudover får B77-Mesteren lov til at låne vandrepokalen et års tid. Pokalen er han/hun er forpligtiget til, at få graveret med navn og årstal inden næste års mesterskab.

Til de sekundære placeringer vil det være lidt småting og andet guf.

Præmieoverrækkelsen vil forgå på Valhøj Skole i vores nye fine klublokale.

Der skulle med stor sandsynlighed er fodbold på dagen, men under alle omstændigheder har B77 lovet at der vil være kolde pilsnere og varme pølser som kan købes til de altid rimelige priser

DET BLIVER FANTASTISK OG STORT.