Makkermeskerskabet 2020

Makkermesterskabet- Irish Twosome 2020 (25 april)

I fantastisk vejr for årstiden og på Michael Sørensens fødselsdag, fik vi afviklet endnu et tæt mesterskab hvor det igen var laveste handicap (færrest slag)  der løbe med sejren. Samuel og Claus hjemtog i fornem stil mesterskabet med 41 point. 

Makkermesterne 2020 Claus Adamsen & Samuel L. Wandsø

I skyggen af Corona-krisen og den klare forårssol blev der spillet momentvis godt golf på Brøndbys bane. Bedst på dagen var Samuel og Adam der tæt forfulgt af Fruen (Pia) og formanden (Lange) holdt stand mod en ellers stærk slutspurt fra det tidligere vinderpar.

Der var i det fantastiske vejr lagt op til det helt store men da dagen var omme og turneringsledelsen havde fået set alle scorekort igennem kunne det konstateres at man godt kan vinde makkermesterskabet selv om man ikke er et par sammensat fra division 1 og 4.

Samuel holdt på trods af sin unge alder nerverne i ro og Claus sørgede med solid putting for at  sejren kom i hus. 41 point med 14 tildelte mod 41 med 16 tildelte lød den “overbevisende” sejr i år, ingen grund til panik som Claus sagde: ” vi havde fuld kontrol hele vejen rundt”.

Præmieoverrækkelse og hygge bagefter runden var desværre ikke tilladt pga. Corona smittefaren, men det lykkedes dog lige at få pokalen puttet i hr. Adamsens bag inden årets nr. 1 og 2 fulgtes hjemad i bilen.

Der var i øvrigt en dejlig overraskelse på hul 11 hvor Sarah-Cathrine i anledning af Michaels fødselsdag dukke op og serverede dejlige “golfkager” til os hårdt prøvede B77-Golfere. Tak for kage, de var gode og tillykke med dagen Michael.

Turneringsdebutant Claus Adolph nu endelig med flot trøje men halvskidt resultat 🙂

Der var i øvrigt turneringsdebut til Claus Adolph…han fik fornøjelsen af et makkerskab med Tommy P. Om det var årsagen til et lidt pauvert resultat skal jeg lade være usagt, men jeg er sikker på at Søren Egeberg kan lære hr. Adolph lidt om hvordan man gør det når man debuterer i turneringssammenhæng i B77-Golf.

Nå, men super at det under Coronabetingelser alligevel lykkedes at få afviklet turneringen, tak for en dejlig dag.

Resultat af dagens anstrengelser fremgår af nedenstående.

  1. Samuel + Claus Adam  14 tildelte slag, 41 point
  2. Lange + Pia Adam          16 tildelte slag, 41 point
  3. Peter S. + Olfert               17 tildelte slag, 38 point
  4. Carsten + Jimmi              16 tildelte slag, 37 point
  5. Peter Friis + Brian           19 tildelte slag, 37 point
  6. Joshua + Niels L.             11 tildelte slag, 36 point
  7. John + Steen                     10 tildelte slag, 35 point
  8. Michael + Søren              15 tildelte slag, 32 point
  9. Per B. + Krølle                  17 tildelte slag, 32 point
  10. Jan E. + Henning             22 tildelte slag, 31 point
  11. Olle + Johnny                   14 tildelte slag, 28 point
  12. Tommy + C. Adolph      19 tildelte slag, 27 point
  13. Mads + Peter A.              14 tildelte slag, 25 point