Makkermesterskabet 2015

Makkermesterskabet – Irish Twosome (30 maj)

Endnu en fantastisk dag for B77-Golf.  Pede tæt på makkermesterskabet!

For andet år i træk var Pede utrolig tæt på et mesterskab, denne gang uden at være tilstede – Årets makkermesterskab blev nemlig vundet af Peter Mark (ikke Stabell) med Friis Hartz, synd Pede det var ellers tæt på…………. igen.
 
Nå, men når der skal gøres status over endnu et mesterskab, og skal der jo, så er det første der falder mig ind at det er godt man ikke kan stole på DMI, der var lovet heldagsregn, men det blev kun til en minimal byge og en god gang blæst, dejligt når de tar’ fejl til den side. Blæst havde der vist også stået om Mark natten inden mesterskabet, ikke nok med at klubejeren måtte agerer chaufør i farmors bil på turen til Brøndby Golf, da reglerne blev forklaret blev de vist nok gentaget en 4 – 5 gange uden at den unge mand overhoved fattede hvad spillet gik ud på, men hvad gør det når blot man kan spille golf…….. Mark og rookie’en Peter Friis vandt en overbevisende sejr, det er vist nok den største vindermargen der set ved et B77-Golf mesterskab.
Ellers blev mesterskabet afviklet i god ro og orden og alle kom rundt på under 4 timer, i den grad godkendt til et mesterskab. Årets single-makker-mesterskab (ja, vi blev et ulige antal) blev vundet af Pia (der tabte lodtrækningen) Pia sluttede i flot og overbevisende stil hun slog nr. 2 med mere end 28 point.
Turneringsformen som Mark og enkelte andre havde lidt svært ved at få fat i var Irish Twosome, en meget sjov og anderledes måde at spille en ”makkerpot” på, det kunne godt være en gentagelse værd.
I det hele taget var dagen en stor succes og tæt på vanen tro blev dagen afsluttet i B77’s klubhus på Valhøj skole – de chillipølser var godt nok stærke…….
 
Resultat af dagen anstrengelser og det tidligere lodtrækningsdrama fremgår af nedenstående skema.
 
1 Mark Fabricius Hartz + Peter Friis 36
2 Michael Sørensen + Anders Birch 31
3 Tommy Pedersen + Per Rasmussen 31
4 Ole Andersen + Brian Nielsen 30
4 Mads Rasmussen + Frank Fabricius 30
6 John Nielsen + Peter Andersen 30
7 Allan Strømsted + Johnny Nielsen 29
8 Kim Abildgaard + Benny Andersen 25
9 Michael Widenborg + Peter Voigt 24
9 Gabriel Barløse + Claus Adamsen 24Single-makker-mester: Pia 28
 
Tak for en super dag, vi ses jo snart igen…….Herunder et flot holdfoto af alle de deltagende….

Lange