Hulspilsmesterskab 2014

Hulspilsmesterskab  (13 september)

Så lykkedes endnu engang klubejeren at snuppe et mesterskab!

Hulspilsmesteren 2014 Kim “Lange” Abildgaard fanget ved et Islandsk vandfald.

På en rigtig skøn dag var tiden oprandt for det første hulspilsmesterskab i B77-Golfs korte historie. Det var en opsat formand/klubejer der på dagen lagde ud med at besejre Bjørn, der dog mente sig narret på hul 7, hvor Lange ikke mente der kunne være mere i det hul og dermed en udligning. Bjørn var helt sikker på at hvis han ikke havde samlet bolden op, havde han holet sit put fra 6 meter så hullet var blev delt, tja sådan kan det også gå… Nå, men Lange endte med at vinde 2 up og så var vejen ellers lagt for endnu et mesterskab til Den Lange.

Generelt var det en super turneringsform som gav masser af spændende kampe og masser af god golf og alle som deltog udtrykte ønske om at turneringen er kommet for at blive, og det er den selvfølgelig.

Det er lidt vanskeligt at skrive referat fra andre kampe end mine egne, da jeg jo også hele dagen var optaget af kampe, men matchen mellem Miller og Mads må gå over i historien som en af de tætteste og mest underholdende, blandt går der rygter om at ingen af de herre havde kræfter til af flytte et skilt som viser vej til næste tee-sted (eller var det et skilt med en opfordring om at rette nedslagsmærker op) Derfor blev skiltet i Mads og Millers definition til en ikke flytbar forhindring og droppet SKULLE fortages i et areal med samme høje græs – Ved lejlighed tror jeg vi skal afholde en regelaften – Det kunne evt. være i klubhuset en mørk vinteraften – eneste problem med det er at deltagerene sandsynligvis overhovet ikke kan huske noget som helst dagen efter.

Nå, men tilbage til mesterskabet Mads vandt over Miller med scoren AS (det vil sige at matchen egentlig sluttede uafgjort men Mads havde vundet et hul sidst) Denne kamp var dog ikke den eneste som sluttede med det resultat Peter Savioli vandt i kampen om pladserne 5 – 8 over Johnny med samme score.

Du kan se samtlige resultater via dette link: 2014hulspilsskema

Tak for en dejlig dag /Lange