Hulspilsmesterskabet 2021

Per Bang  vinder hulspilsmesterskabet efter mange tætte kampe.

På en rigtig flot efterårsdag d. 19. september og på en dag hvor favoritten og den forsvarende mester Tommy P. faldt igennem og sluttede langt nede i feltet, lykkedes det Per Bang med solidt spil, at vinde hulspilsmesterskabet.

Pokal til mesteren 2020, Per Bang

Mesterskabet vil selvfølgelig også blive husket for Peter Saviolis overblik og Tommys mangel på samme….Savioli fik i god tid gjort turneringsledelsen opmærksom på at forkert handicap og for mange tildelte slag. Det overblik havde Tommy ikke så han kom til at spille med for få tildelt slag, hvilket selvfølgelig ifølge Tommy selv var ENESTE årsag til at han ikke genvandt mesterskabet endnu engang.

Klubejeren beklagede selvfølgelig at Tommy følte sig snydt, men det er altså spillerne egen pligt at sikre de får tildelt korrekt antal slag, men det fatter alle åbenbart ikke og så er der vel kun at konstatere at ingen åbenbart er forpligtiget ud over deres evner (Tro ikke på det!).

Cafefairway havde sørget for god mad i pausen mellem runde 1 og 2…. kylling i karry og dertil en lille fad  går man aldrig helt galt med. 

Der var heldigvis stadig nogle tilbage til at hygge og klappe af mesteren efter runde 2

Nå, men oven på de sure opstød så tilbage til hulspilsmesterskabet – STORT TILLYKKE til alle præmietagere:

1. Per Bang (0 kr. + pokal)
2. Jan Engstrøm (400 kr.)
3. Kim Abildgaard (300 kr. + RyderCup 2022 udtagelse)
4. Allan Strømsted (200kr.)

5. Claus Adolph (100kr.)

9. Carsten Hallum (100Kr.)
13. Tommy P.  (100kr.)

Resultater fra samtlige matcher finder du herunder du skal bare  – klikke på linket: B77-golf 2021 hulspilsskema_resultat

/Lange