Makkermesterskabet 2022

Makkermesterskabet 2022 spillet d. 9. april og blev vundet  overbevisende af Olle og Jimmi.

På en rigtigt kølig forårsdag lykkedes det for første gang siden 2015 Ole “Olle” Andersen at hjemtage et B77-Golfmesterskab. Olle fik rigtig god hjælp af makkeren Jimmi Krabfugl Johansen, så da de fleste andre par ikke formåede at holde spillet varmt i forårskulden slog makkerparret Jimmi og Olle til med en gang fornuftig golf og 38 point. STORT TILLYKKE.

De 38 point var rigeligt til at henvise Allan Strømsted og Søren Egeberg til anden pladsen med 35 point. Tredje pladsen blev snuppet af året overraskelse Claus Adamsen og Mads Rasmussen der i kulden fik samlet 33 point sammen. 

Jan Engstrøm havde igen været så venlig i klubejerens fravær at være turneringsleder. Om det var det tunge ansvar eller makkeren debut nerver der gjorde at Jan og John F. Larsen sluttede næstsidst med kun 25 point skal være usagt, men ikke voldsomt imponerende.

Jan skal dog igen have tak for at træde til og så må vi se om der ved lodtrækningen næste år kan findes en “super” makker til ham. Hvad der skete med Per Bang og Jakob Rohmann aner jeg ikke, men det er sikkert nok en historie værd ved lejlighed – 15 point i Irish twosome er godt nok ikke ret meget.

Den gode hr. Engstrøm havde selvfølgelig indsamlet alle score og sendt dem til klubejeren og efter nogle dage med spændt venten (Olle nåede 2 gange at efterlyse opdatering på FB) lykkede det Lange at få sat lidt tekst sammen til hjemmesiden. Det samlede resultat (alle score) kan du se nederst på denne side. 

Mesterskabet blev igen afviklet som Irish twosome en turneringsform som passer rigtigt godt til B77-Golf. Lodtrækningen var igen kun delt op i 2 divisioner og det gav nogle spændende holdsammensætninger, så den form  vi holder ved. 

Den ene halvdel af sidste års mesterpar Jacob overrækker pokalen til dette års mestre Jimmi og Olle
Placering: Hold: Spiller 1 Spiller 2 Point
1 Hold 4: Ole Andersen Jimmi Johansen 38
2 Hold 7: Allan Strømsted Søren Egeberg 35
3 Hold 1: Claus Adamsen Mads Rasmussen 33
4 Hold 10: Peter Friis Granno Niels Lunk 30
5 Hold 11: Per Nielsen Per Rasmussen 30
6 Hold 8: Peter Savioli Henning Ring 29
7 Hold 9: Arild Carelius Peter Voigt 28
8 Hold 2: Carsten Hallum Johnny Nielsen 27
9 Hold 3: John Hansen Steen Frisch 26
10 Hold 5: Jan Engstrøm John F. Larsen 25
11 Hold 6: Per Bang Jakob Rohmann 15