Ecelcticfinale 2020

Eclecticfinalen 25. oktober 2020

I modsætning til sidste år, hvor der ikke rigtig var spænding om, hvem der ville blive årets Eclectic-mester, var årets finale imødeset med spænding. 

Dette fordi at der var realistisk chance for at Jan Engstrøm kunne indhentes af både Niles Lunk og Søren Egeberg. Dette krævede for begge at der blev scoret minimum et eclecticpoint på finaledagen og at de så gik runde i bedre stableford score end Jan.

Og på nærmest mirakuløs vis lykkedes det Søren at ramme pinden på hul 15 sådan at bolden kom til at lægge sig til en næsten givet birdie – se det var lige det point Søren behøvede for at indhente Jan…Og så skulle der bare holdes sammen på scoren på de sidste 3 huller. Det Gjorde Søren i fin stil (34 point mod Jans 30) og dermed skiftede pokalen hænder på den allersidste spilledag.

STORT TILLYKKE TIL Søren Egeberg.     

Sidste års mester Carsten Hallum gad ikke spille med i finalen (der var vist nogle han hellere ville spille med), men han havde dog medbragt pokalen, som han her overrækker til Søren

Det er lykkedes igen i år at få konverteret excel-filen til et billede, så du kan se resultatet af alles anstrengelser fra det herrens år 2020. blot klik på billedet og det kommer op i læselig størrelse.

Præmiemodtagerne = Top 4 2020, tillykke
Turneringslederen 2020, Jan Engstrøm, tak for hjælpen endnu en gang Jan