Eclecticfinale 2014

Eclectic finaledag d. 18/10

Tommy Pedersen vinder ikke overraskende årets eclectic-finale.

Efter den tætte dyst sidste år om sejren var det i år ikke meget spænding om hvem som skulle have 1. præmien på sidste spilledag, dertil havde Tommy P. været for suveræn året i gennem, så tillykke til P. med titlen som årets Eclectic-vinder.

Hr. Eclectic vinder 2014 Tommy P. i tæt forening med runner up Per og nr. 3 Lange. Billedet er taget på Rødager umiddelbart efter finalerunden.

Per Rasmussen der med sin HIO på hul 18 (en enkelt dag før absolut sidste chance for at få noteret en eclecticscore) sikrede sig deltagelse i førerbolden og formåede med en birdie på hul 10 og i øvrigt fremragende spil på bagni at hjemtage anden pladsen.

Johnny og Lange og Frank havde en tæt kamp om 3. pladsen hvor det lige netop lykkedes Den Lange at snuppe den sidste plads på podiet, Johnny blev med mindst mulig margin nr. 4 idet han for en gangs skyld var den med lavst handicap af de to med samme score.

Dagen blev sluttet af på Rødager hvor vinderen diskede op med lidt koldt til ganen og hvor alle detaljer blvet vendt endnu en gang.

Til sidst skal det lige med at Gabriel, hvis han ellers huskede at læse korrektur på sine mails til matchkomiteen ville have været sluttetet par pladser højere – Gabriel havde tirsdag inden finalerunde sendt en mail hvor der stod at han havde lavet birdie på hul 11 (der skulle havde stået 4) Og da turneringsledelsen ikke havde modtaget information om scoren korrekt inden “lukning” af eclectic-listen kan en sådan birdie selvfølgelig ikke tælle med ……… SÅ KA’ I LÆR’ DET ! Jeg behøver vel ikke nævne at denne beslutning var til diskution og dette til stor underholdningsværdi for de fleste.

Nå, om Gabriel var blev nr. 6 eller 8 ændrede ikke noget ved præmien da der kun var “rigtige” præmier til de 4 øverst placerede. Gabriel, Pede, Allan og Pia var også tilstede på dage og de fik ligesom de øvrige i top 8 en flot klappepræmie med hjem – Turneringslederen har fået at vide at der ikke bør være tees som klappepræmie de næste 4 år, de flest har så rigeligt……..

Turneringsledelsen vil gerne takke alle for en god turnering som vi selvfølgelig gentager til næste år!

Eclectic-Slutstillingen ses herunder, hvis du vil se alle eclectic score fra 2014 så er der et link her: eclectic2014

 1. Tommy P. 58 Point (24 point + 0 eclectic på dagen)
 2. Per Rasmussen, 55 Point (34 point + 1 eclectic på dagen)
 3. Kim Abildgaard, 53 Point (29 point + 0 eclectic på dagen)
 4. Johnny Nielsen, 53 Point (26 point + 0 eclectic på dagen)
 5. Frank Fabricius, 53 Point (26 point + 0eclectic på dagen)
 6. Claus Adamsen, 52 Point (33 point + 2 eclectic på dagen)
 7. Ole Andersen, 52 Point (28 point + 0 eclectic på dagen)
 8. Gabriel Barløse, 51Point (34 point + 0 eclectic på dagen)
 9. Gert Dünne, 51 point (afbud til finalen)
 10. Peter Andersen, 50 Point
 11. Peter Savioli, 49 Point
 12. Peter Voigt, 48 Point
 13. Allan Strømsted, 48 Point