Hulspilsmesterskabet 2020

Tommy P.  vinder hulspilsmesterskabet igen, denne gang efter storsejr 4&3 over Olle i finalen.

På en rigtig flot efterårsdag d. 27. september og på en dag hvor favoritten og den 1. seedede Carsten Hallum faldt helt sammen, lykkedes det Tommy P. med solidt spil, at blive den første i B77-Golf historie, der forsvarede et singlemesterskab.  Hallum klarede med nød og næppe at undgå sidstepladsen, den overlod han til Søren Egeberg.

Finalebolden 2020

Mesterskabet vil selvfølgelig blive husket for Tommys overlegne sejr og hans bedrift i at være først i B77-Golf historien til at forsvare et singlemesterskab. Mesterskabet vil desværre også blive husket som det første hvor vi for alvor blev ramt af Coronaen. Steen måtte melde et rigtigt ærgerligt afbud idet både han og fruen i ugen op til mesterskabet var blev ramt af den lorte virus, heldigvis er de oven på igen.

På trods af et par afbud i sidste øjeblik lukkedes det klubejeren at få et fuldt startfelt på 16 golfere – og det lykkedes også for første gang i sæsonen at få lidt hygge og socialt samvær ind i turneringen – vi spiste som vanligt mørbradgryde mellem runde et og to, hyggeligt og godt.

Tumpebolden nr. 13-16 lookin’ good

Belært af hele året bliver næste år anderledes med hensyn til turneringsplanlægning, Facebook-tilmelding droppes idet flere af klubbens medlemmer ikke kan huske at de har meldt til eller fra begivenheden, dette med flere overraskelser for turneringsledelsen til følge…. Det stopper nu.

Næste år vil der i begyndelse af året blive udsendt én mail til alle klubbens medlemmer om hvornår de enkelte turneringer er planlagt til at løbet af stablen, denne vil blive fulgt op af yderligere én mail pr. mesterskab, der udsendes ca. 14 dage før det aktuelle mesterskab. I den mail vil i blive erindret om at der er mesterskab om 14 dage og at tilmeldingsfristen er ca. 7 dage før mesterskabet – tilmelding til det aktuelle mesterskab vil kun blive accepteret som svar på den udsendte mail, så ingen returmail er lig med et afbud.   

Nå, det var et lille surt opstød og tilbage til hulspilsmesterskabet – STORT TILLYKKE Tommy.

Resultater fra samtlige matcher finder du herunder du skal bare  – klikke på linket: B77-golf 2020 hulspilsskema_Resultatet

/Lange