Red Championship 2020

RED CHAMPIONSHIP 2020 (9. maj)

Så blev den første sponserede turnering i B77-Golf afholdt og Jimmi Krabfugl Johansen blev den første vinder af B77-Golfs RED Championship. 

Efter massivt pres fra rigtig mange af klubbens medlemmer lykkedes det at få stablet et mesterskab fra rød tee på benene. Søren Egeberg og Rødager Bodega ville meget gerne støtte denne turnering og der var planlagt fælles spisning og præmieoverrækkelse på bodegaen. Alt dette satte Coronavirusen en stopper for, så nu ligger pokaler, præmier mm. hjemme i den Langes udestue og venter på deres retmæssige ejermænd. Det værste er dog at alt det øl vi skulle have drukket på Rødager Bodega nu er blevet for gammelt og derfor hældt i kloakken, nu gælder vi os altså til at vi snart kan hygge sammen igen også efter runderne.

Mesterskabet blev i øvrigt spillet samme dag som Brøndby golfklubs åbningsmatch, hvilket bestemt ikke var som planlagt, men Brøndby havde valgt at flytte åbningsmatchen fra søndag til lørdag fordi herreklubben skulle på udebanebesøg. Om der var 28 personer afsted til det arrangement ved jeg ikke men 28 deltagere til B77-Golf første mesterskab fra rød tee kunne i alle tilfælde ikke deltage i åbningsmatchen. Den kvikke læser vil nok have bemærket at lige med dette var/er klubejeren ikke helt tilfreds…Grrrr..