Swedish Invitational 2018

Swedish Invitational 2018, 27/04 – 29/04

Endnu en fantastisk tur til Sverige endte med en højst overraskende vinder i Olfert Voigt!

Dette års tur til det sydsvenske gik i første omgang til to baner vi aldrig tidligere havde besøgt. Efter en hurtig gang morgenmad og buspakning gik turen, med enkelte indlagte pauser, til Bosjökloster GK. Rygtet om banes gode stand og hurtige greens var løbet i forvejen og banen levede bestemt op til sit gode rygte – en rigtig dejlig runde at starte ud med.
Der var rigtig god disciplin omkring spilletempo i år, så vi havde ingen problemer med at nå frokosten, som var bestil på næste bane vi skulle spille Kävlinge GK. Igen en rigtig dejlig åben parkbane der også stod rigtig flot, specielt når årstiden tages i betragtning.

I bussen på vej på Bosjökloster debuterede Peter Savioli som sweepstake udråber og auktionarius. Det gik vel sådan nogenlunde, men at få en fornuftig pris for den senere vinder Olfert lykkes bestemt ikke, jeg tror det er den billigst købte vinder nogen sinde. Godt købt Krølle.
Nå, men efter runden i Kävlinge gik det hu hej mod Landskrona hvor hytter og aftensmad ventede på nogle efterhånden godt brugte B77-Golfere. Forplejningen på Landskrona var bare outstanding, hytterne var hyggelige og vejret generelt for turen fantastisk. Super arrangeret af debutarrangøren Robert Piil.

Mesterskabet blev i lighed med tidligere år afviklet med fuldt spillehandicap over 4 runder, de første 2 runder blev som nævnt spillet fredag på Bosjökloster og Kävlinge. Efter fredagens runder havde Olfert allerede tilspillet sig et forspring som skulle vise sig umuligt at hente. En kort overgang så det ud til at den forsvarende Sverigesmester Lange kunne true Olferts førsteplads, men inden sidste runde var Olfert klart foran så der skulle et af de helt stor sammenbrud til hvis mesterskabet skulle forblive hos klubejeren.
Nå, men der var lagt op til en dejlig finalerunde på Ørestads GK søndag…. Der løb vi ind i turens eneste skuffelse (ikke en stor en men alligevel). Det var så vidt jeg husker 3 gang at vi holdt finaledag på Ørestad og for første gang fremstod banen i dårlig stand, lidt ærgerligt men det skal nu ikke ødelægge det samlede indtryk af endnu en super tur til det svenske.
Olfert forsvarede uden de store problemer sin førsteplads og Lange holdt kun med det yderste af neglene Krølle bag sig. Krølle lå inden finalen nr. 4 men spillede klar bedst af alle i førerbolden!

Igen i år var der mange interessante scores på turen og mindst ligeså mange sjove og komiske slag/indslag, igen en rigtig 77 tur – Gælder mig allerede til næste Sverigestur.

Mesteren 2018 vender ryggen til den fantastiske udsigt på Landskrona GK 

olfert
olfert

Slutstillingen efter de 4 runder

Slutstillingen