Eclecticfinale 2019

Eclecticfinalen 26. oktober 2019

Igen i år blev finalen aldrig rigtig noget adrenalin chok. Carsten Hallum havde inden årets sidste eclectic-runde sikret sig sejren med mere end god marginal.

Årets vinder Carsten Hallum flankeret af runner up Michael nr. 3 Joshua og nr. 4 Lange

Efter en rigtig fin dag, hvor spændingen vel mest var knyttet til hvem der skulle blive nr. 2 i årets eclectic turnering, blev der uddelt både pokal og præmie til dem som havde klaret sig flottest gennem sæsonen.

Carsten vandt selvfølgelig og det med en rekord score som bliver svær at slå… 61 stableford point, det er godt nok mange. Flot og stort tillykke.

Kampen om 2. pladsen var et familieanliggende mellem Joshua og Michael, begge havde inden dagens finale 55 point og da ingen af dem lavede yderligere eclectic point på dagen, derfor endte Michael som 2’er i kraft af en flot runde med 37 point.

Værd også at nævne er Niels Lunks flotte placering, en 8. plads efter kun at have været med i et halv år… det er super, har vi her en favorit til næste års eclectic-mester?

Det er lykkedes at få konverteret excel-filen til et billede, så du kan se resultatet af alles anstrengelser fra det herrens år 2019. blot klik på billedet og det kommer op i læselig størrelse.

Hygge i klubhuset efter eclectic-finalen