Makkermesterskabet 2019

Makkermesterskabet- Irish Twosome 2019 (17 maj)

I øs pjask regnvejr forsvarede Lange for 3. gang mesterskabet, denne gang med Olfert som makker.

De glade vindere Lange og Olfert

I skyggen af Benny Andersens alt for tidlige død blev makkermesterskabet afgjort på mest dramatiske vis. Dagen startede ellers fredeligt med lidt god morgenmad hvor vi også mindes Benny med et minuts stilhed.  Så selv om dagen startede trist og vejret var trist, så endte det nu alligevel med at blive en dejlig dag hvor der til tider også blev spillet noget fornuftigt golf.

For første gang var lodtrækning henlagt til klubhuset idet der op til dagen indløb både tilmeldinger og afbud, så sent som aftenen før indløb den sidste tilmelding….I B77’ere er altså ikke nemme at holde styr på. Nå, men til alt hel lykkedes det igen i år at blive et lige antal og endda præcis 20 så vi kunne komme ud i 5 firebolde. Selv startrækkefølgen blev afgjort ved  lodtrækning så alt gik retfærdigt til.

Var de mange afbud et resultat af nogen havde læst vejrudsigten?

Efter megen god golf gik det hverken være eller bedre end at to hold stod fuldstændigt lige efter 18 spillede huller begge hold havde haft 18 tildelte slag på runden og begge hold havde spillet til 40 stableford point. Det blev derfor til et dramatisk omspil på par 3 banen….Lodtrækning ville det sådan at Lange og Olfert skulle lægge ud. Lange og Olferts teeslag lagde maksimalt pres på Peter Savioli og Jimmi, og omkampen endte da også med en klar 8 – 6 sejr til de glade vindere Lange og Olfert.

Det var i øvrigt klubejerenes 3 makkermesterskab i træk og alle mesterskaber er så vidt jeg husker vundet af en konstellation med en fra 1 division og en fra 4 division. Det er tilsyneladende ikke muligt for spillerne fra division 2 og 3 at slog igennem, så for at alle har en mulighed for at vinde bør vi overveje om der skal laves helt fri lodtrækning til næste års makkermesterskab – Spilleformen bliver der ikke pillet ved, der er altså en rigtig fornøjelig turneringsform.

Resultat af dagens anstrengelser fremgår af nedenstående.

  1. Lange + Olfert      18 tildelte slag, 40 point
  2. peter S. + Jimmi   18 tildelte slag, 40 point
  3. John N. + Adam    18 tildelte slag, 36 point
  4. Carsten + Per R.  16 tildelte slag, 35 point
  5. Tommy + Brian    18 tildelte slag, 33 point
  6. Arild + Steen         15 tildelte slag, 32 point
  7. Jan + Pede             18 tildelte slag, 31 point
  8. Miller + Krølle       18 tildelte slag, 31 point
  9. Johnny + Per B.   17 tildelte slag, 28 point
  10. Anders + Pia         22 tildelte slag, 25 point