Makkermesterskabet 2017

Makkermesterskabet 2017 (21 maj)

I strålende solskinsvejr hjemtog Kim “Lange” Abildgaard og Peter “Krølle” Voigt makkermesterskabet for anden gang. Dog for første gang som makkere!

På en fantastisk søndag slog hardhitterne Krølle og Lange til og vandt makkermesterskabet i overbevisende stil!

For første gang i 2 år lykkede det os ikke at være et ulige antal til makkermesterskabet. Dette skyldes dog udelukkende at Benny meldte fra dagen før, så der blev plads til reserven Frank. Om Arild synes det var en god ting ved jeg ikke, men Frank måttes vækkes med adskillige telefonopkald…Han havde aftenen/natten før være inde og høre Jan Engstrøm og White Snake Tribute spille – Det er tilsyneladende ikke sundt og man har ubetinget brug for en taxa for at komme frem til Brøndby golfklub..

Nå, men efter en god solid gang morgenmad uden smør (klubejeren beklager) var vi klar til det store slag. Der var i år rekordtilmelding 12 hold = 24 spillere flot og vi skulle have skudt alle 6 hold afsted på 5 tee-tider også det lukkedes og så var vejeret helt fantastisk…..

Det kunne ganske enkelt ikke gå galt, og det gjorde det heller ikke. Krølle & Lange spillede rigtig fornuftig golf hele vejen rundt og kom hjem med flotte 40 point, dette kunne ingen andre matche. Tættes på var mesterskabsdebuttanten Joshua som i makkerskab med Pia fik spillet 37 point hjem.

Resultat af dagens anstrengelser fremgår af nedenstående skema.

Jeg takker for endnu en dejlig dag i selskab med de fantastiske B77-Golfere – vi ses snart igen