Hulspilsmesterskab 2018

John Hansen hjemtager sit andet hulspilsmesterskab, i lighed med år 2016 skete det efter en sejr over klubejeren.

Efter en storslået live lodtrækning af wildcard i den Langes stue, udnyttede modtagerne mulighederne til fulde.

Efter sidste års skifte til Harrekær var hulspilsmesterskabet tilbage på Brøndby golf og det på en dag med ualmindeligt dejligt oktober vejr, solskin og let vind…. Skønt.

Hele 6 spillere var tildelt et wildcard og 3 af disse spillede i finalebolde. I semifinale 1 mødtes John Hansen og Mads Rasmussen i et rent hockey opgør som John træk sig sejerrigt ud af  og Lange vandt noget overraskende over sidste års finalist Joshua med 4 & 2. 

Mads satte sig forholdsvist hurtigt på kampen om 3. pladsen og Joshua kæmpede bravt for at komme tilbage med forgæves, flot turnering af årets overraskelse Mads.

Lange og John udkæmpede den til dato tætteste kamp om mesterskabet de første 7 huller blev alle delt det efter at overtaget på de enkelte huller var svunget fra side til side. På hul 16 sænker John et put fra 3 meter for at dele og på hul 17 skal den lange sænke et 1 meter put for deling men kikser.

Finalen skal så af gøres på hul 18 hvor Lange er tvunget til at vinde hullet for at hjemtage mesterskabet, men igen deles hullet (på  boggie) og John er mester. En rigtigt god dag blev sluttet af med præmieoverrækkelse på terrassen, desværre var mange gået hjem inden….men det er altså også en lang dag.

Resultater fra samtlige matcher finder du herunder på et lille link – god læse lyst…. B77-golf 2018 hulspilsskema

/Lange

Finalebolden i 2018’s hulspilsmesterskab
Finalebolden i 2018’s hulspilsmesterskab