Mesterskabet 2016

GOLFMESTERSKAB 2016 (17 september)

I helt unormalt godt vejr for et B77-mesterskab fandt pokalen endnu et nyt hjem, det tiende på 10 år !

Benny Alsing Andersen valgte nemlig denne dag til at spille sig ned i handicap 37 point ud fra 7/8 handicap svarende til 40 flotte point var rigeligt til at hjemføre et forholdsvist sikkert mesterskab, flot spil.

Klubmester 2016 Benny Andersen
Klubmester 2016 Benny Andersen

Runner up blev meget overraskende Martin Fabricius Hartz som vist nok spillede sin blot anden golfrunde i år 2016, imponerende at spille til sit handicap (11,4) med blot en enkelt runde i benene. Claus Ottosen spillede i vanlig stil sikkert og hjemtog 3. pladsen en enkelt point foran klubejeren.

I år lykkedes det alle tilmeldte at møde op langt de fleste til tiden kun Gabriel og Mads havde problemer med at komme op. Da Mads så samtidigt går i stykker og må trække sig efter blot et spillet hul gjorde han til det helt oplagte valg til årets kegle.

Som den kvikke læser nok vil have bemærket var årets mesterskab rykket et godt stykke ind i september, dette var egentligt ikke med klubejerens gode vilje men da Brøndby Golfklub nu havde valgt at lægge klubturneringer alle lørdage sidste i august og først i september var der ikke mulighed for at afholde mesterskabet før……Og godt for det, for det første var det rigtigt dejligt vejr og så blev vi tvunget af omstændighederne nød til at forsøge os med grill på golfklubbens terrasse. Dette var efter min mening en stor succes flere blev og var med til grill-partyet og det blev i det hele taget rigtigt hyggeligt. Medvirkende til hyggen var også at Claus Ottosen havde taget sin HIO whiskey med…mmmm den var god og så var stadionpølserne og kalvemørbraden sammen med kartoffelsalaten et stort hit…..Mange tak for hjælpen til Frank Larsen…super indkøb.

Jeg regner med vi gentager succesen næste år, så må vi undvære fodboldkampen…..og nøjes med lidt billard på den lokale….SKÅL.

Tak for en fantastisk dejlig dag og et super mesterskab 2016.

Alle scores fra dagen kan du se her: B77-Golf Klubmesterskab 2016

Lange