Red Championship 2022

Lørdag d. 23. april 2022 vil gå over i historien som dagen hvor den klarest mester i B77-Golf regi blev fundet. Jimmi spillede fantastisk god golf og hjemtog for anden gang på blot 3 år det røde mesterskab.

Vinderne dette års og sidste års

43 point ud fra et reduceret handicap er mange point og rigeligt til at snuppe the Red Championship. Jimmi lavede stort set ingen fejl på runden og først da han mere eller mindre havde sikre

t sig mesterskabet måtte han tage et straffesag for at slå bolden i vandet på hul 17. Symptomatisk for Jimmis dag spillede han sig alligevel til 2 point på hullet. SÅDAN !!

Dagens sponsor Rødager Bodega / Søren Egeberg holdt sig ikke tilbage på dagen og snuppede anden pladsen med 35 point. Igen spil til handicap eller bedre, flot. Niels Lunk snuppede tredjepladsen med 31point.

Fest i kælderen under Rødager

Søren Egeberg og Rødager Bodega sponserede igen i år pokaler og super flotte præmier, ligesom der var sørget for god mad i kælderen efter turneringen.

Et rigtig flot arrangement som vi håber at kunne gentage igen næste år. Der skal  lyde en STOR TAK til Rødager Bodega for det flotte turneringssponsorrat og endnu engang STORT TILLYKKE til Jimmi.

Alle scores kan ses her: RED 2022

B77-Golf  Red Championship Klubmestre:

  • 2022: Jimmi Johansen
  • 2021: Allan Strømsted
  • 2020: Jimmi Johansen
  • 2019: Ikke spillet