Swedish Invitational 2019

Swedish Invitational 2019, 26/04 – 28/04

Endnu engang en super tur til det svenske og endnu engang en højst overraskende vinder denne gang Pede Stabell!

Der var store forventninger til årets tur til det sydsvenske, klubejeren havde booket mesterskabsbaner og hyggelig overnatning.
Turen startede som vanligt med morgenmaden i klubhuset, derefter blev Adams bus pakket og de første pilsnere blev drukket. Skål.

I bussen på vej mod PGA off Sweden debuterede Lange som sweepstake udråber og auktionarius. Det gik vel sådan nogenlunde, men i lighed med sidste år lykkedes det ikke at få en fornuftig pris for den senere vinder Pede. Det må være næst billigste købte vinder nogen sinde. Godt købt Frank.
Fredag gik planlægningen op i en højere enhed, vejret viste sig fra sin bedste side med omkring 20 grader, sol og en let brise. De to klasse baner PGA Lakes og PGA Links levede i den grad også op forventningerne med et lækkert layout og fantastiske greens og fairways. Om det var vejret eller banerne der i den grad inspirerede Pede til at fyre en kanonrunde af på PGA Lakes vides ikke med 22 ude og 22 hjem i alt 44 point gav en stor og betryggende føring som aldrig siden blev sluppet.
Efter runderne og den suveræne frokost på PGA (et lidt halvkedeligt klubhus ikke) gik turen mod vores base, Husargården ved Sjöbo. Her blev alle efter en del parlamentering indplaceret i nogle hyggelige værelser eller hytter. Middagsmaden kom også hurtigt på bordet og så var der ved at være udsolgt for den fredag.

Lørdag var der mod sædvane kun planlagt en enkelt runde og det viste sig i grunden at være helt fint, for formiddagen bød på både regn og blæst. Godt det var Sjöbos skovbane vi spillede og ikke en åben hedbane. Bare en skam at Sjöbo havde fået så mange tæsk af sidste års tørre sommer så både green og specielt fairways ikke fremstod i specielt god stand. Efter frokost på Sjöbo GK gik turen retur til Husargården hvor der blev spillet kort og hygget i de forskellige hytter og lejligheder – Næste år må jeg da vinde bare en enkelt
runde i Davoserjas….

Efter søndagens morgenmad og oprydning på Husargården (vi fik faktisk at vide at vi var mere end velkomne en anden gang) gik turen mod endnu en ”ny bane” Kvarnby GK. Der var lagt op til en ikke så spændende men dejlig finalerunde. På de første huller rystede Pede lidt under favorit presset og han startede med et par streger….men så kom den for Pede så sædvanlige 4-pointer og så var han på klar vinder kurs igen og forsvarede uden de
store problemer sin førsteplads. Lange holdt også uden at være voldsomt presset fast i 2. pladsen så ingen rigtige overraskelser på sidste dagen

Igen i år var der mange interessante scores på turen og mindst ligeså mange sjove og komiske slag/indslag, igen en rigtig 77 tur – Gælder mig allerede til næste Sverigestur.

Årets mester Pede for overrakt pokalen af sidste års mester Olfert

Slutstillingen

Links til baner og bolig:
http://www.pgaswedennational.se/
http://husargarden.se/
https://www.sjobogk.com/
https://hintongolf.se/banorna/kvarnby/