Makkermesterskabet 2014

Makkermesterskab – Foursome (31 maj)

En fantastisk dag for B77-Golf, end endnu større dag for klubbens nye makkermesterpar, Krølle og Mark.

Deres klubejer rapporterer fra endnu en stor dag på Brøndby golfklubs dejlige bane.

Det lykkedes overraskende nok at få afholdt et B77-Golf mesterskab uden regn fra oven, fantastisk planlægning. Planlægning er de til gengæld ikke specielt gode til i vores ellers dejlige klub Brøndby golfklub. Først var makkermesterskabet henlagt til den 24/5, men det viste sig at banen var optaget af JDT (godt vi Michael S. i klubben, så vi ved hvad der sker på juniorsiden) Brøndby Golfklub offentliggjorde først dette arrangement i sidste øjeblik – men hvad gør det, vi i B77-Golf er jo omstillings pararte. Hvad der er lidt sværere at leve med er at sekretariatet kikser således at der ikke er lagt den aftalte nøgle frem til buggyen. Nu synes jeg selv at alt var ordentligt planlagt og lagt til rette således at vi kunne få både vores fotograf og en halvindvalid klubejer med rundt på alle 18 huller. Men øv, Palle fik aldrig sin buggy, så derfor er billedmaterialet fra årets mesterskab også begrænset, beklager.

Nå men, dagen startede ligesom sidste år med at uret var sat til at ringe kl. 06.00, det var så fuldstændigt omsonst idet jeg havde været oppe siden kl 03.30 bare for at være klar. Chaufføren Allan arriverer præcist som aftalt kl. 06.15. Allan er den eneste der tror at man stort set ikke kan høre hans bil så derfor valgte han lige at ringe to gange til min telefon inden ankomsten, bare for at sikre sig at resten af familien nu var klar over at nu tar’ far til golf.

Vel ankommet på Brøndby konstateres det at alle er mødt til tiden undtaget ejendomsmægleren som lige skulle ha’ 15 minutter længere – der er bare nogen som aldrig overrasker.

Overraskende var det alt lodtrækningen magede det sådan at sidste års mesterpar Lange og Pia igen træk hinanden og at de måtte nøjes med en 5. plads. På dagen var de andre skarpere uden at man kan sige at scores var fremragende, i år var 32 point nok til et mesterskab.
Både Mark+Krølle og Gabriel+Allan endte på 32 point og turneringsledelsen valgte at mesterskabet skulle afgøres i et omspil på par 3 banens hul 1. Så var der nemlig underholdning til folket på terrassen.

Mark Lagde ud med at slå ca. 4 meter lang af pind og Allan lagde sig kort af, derefter spillede Krølle bolde til ca. 70 cm fra koppen og Gabriel fulgte op med at lægge bold ca. 1 meter kort af hullet. Nu skulle Allan putte først men han puttede kort og så havde Mark afgørelsen i sine hænder, med usvigelig sikkerhed puttede han kuglen i til sejr. STORT TILLYKKE.

Placeringer og scores:

1. Krølle + Mark 32 point
2. Allan + Gabriel 32 point
3. Martin + Tommy 29 point
4. Gert + Michael 28 point
5. Lange + Pia 26 point
6. Ole + Steen 24 point
7. Frank + Mads 23 point
8. Miller + Pede 22 point
9. Johnny + Claus 21 point

I øvrigt blev dagen som vanligt sluttet af med lidt øl på først Brøndbys terrasse dernæst på den Langes terrasse, alt i alt en super dag, hvor der kun var at klage over at det fra morgenstunden var lidt køligt og så lige klubejerens operationssår – Jeg takker mange gange for lån af din tre-hjuls JEEP Gert Dünne, uden den var jeg aldrig kommet rundt.

Lange

Makkermesterne 2015 Krølle og Mark